.

הסדנאות שלי- הרשמה עכשיו

קודם כל - לחדשות המרגשות:

אתם ביקשתם ואני הצלחתי לעשות את זה!

מעכשיו, הסדנאות והמפגשים איתי יערכו בתל אביב,

ב"מבשלים חוויה טבעונית" -

בית לסדנאות בישול חווייתיות שמתמקד בבישול טבעוני.

הכתובת: בן צבי 78, חניה חינם מול המקום

לכבוד הפתיחה המחודשת-

ההרשמה לסדנאות ספטמבר ב-50% הנחה!!!

ולסדנאות אוקטובר ב-25% הנחה!

ארוחת טעימות- היכרות עם עולם ה"רו- פוד"

אז שמעתם קצת על העולם הזה מפה ומשם,

נתקלתם במתכון או שניים,

רציתם מאוד לנסות אבל פחדתם להתקרב?

 

במיוחד בשבילכם:

מפגש חווייתי של 3 שעות,

בו נכין יחד ארוחה מלאה, ללא בישול כלל!

מתכונים טעימים להפליא, פשוטים ומהירים להכנה.

וכולם ממרכיבים טבעיים כמובן.

מהמפגש תצאו עם כל המתכונים כך שתוכלו להכין הכל בעצמכם.

בואו רעבים! יהיה מעניין.

 

המפגשים הקרובים בתאריכים:

יום חמישי 10.9 בין השעות 18:00-21:00

יום שישי 16.9 בין השעות 11:00-14:00

יום שני 16.11 בין השעות 18:00-21:00


רוצים להירשם?

הנה, כאן

סדנת מתוק- בריא

נכון שבכל פעם שאתם מנסים דיאטה חדשה,

אחד השלבים הראשונים הוא שלב ההשלמה עם הוויתור על משהו מתוק מדי פעם?

אז הנה חידוש בשבילכם:

ברו-פוד, מתוק ובריא לא מנוגדים.

אין צורך לוותר על מתוק!

בסדנת מתוק בריא אלמד אתכם מאילו חומרי גלם – טבעיים בלבד,

אפשר להכין מתוקים בריאים, וכמובן – איך עושים את זה.

נלמד איך מכינים שוקולד אמיתי!

נכין יחד קינוחים טעימים, מזינים ומענגים במיוחד,

כדורי אנרגיה ועוד המון דברים שעושים טוב לגוף ולנפש.

והכל- ללא סוכר, חלב או ביצים, ובעיקר- ללא רגשות אשם!


הסדנאות הבאות בתאריכים:

יום ראשון, 18.10 בין השעות 18:00-21:00

יום שני 30.11 בין השעות 18:00-21:00


היכנסו לכאן כדי להירשם

סדנת לחם וממרחים

אחחחח, לחם....

כשהוא טעים אז הוא טעים!

אבל, השילוב הזה של קמח ושמרים, לא עושה לגוף שלנו כל כך נעים...

 

דמיינו לכם ריח של לחם טרי ממלא את חלל הבית,

הביטו מבעד לדלת התנור וראו איך נאפה לו שם לחם מחמצת עם זרעי חמניה, קצח ושומשום...

על השולחן מסודרים בשורה ממרח פסטו, עגבניות מיובשות ומיונז טרי,

ממתינים לרגע בו הם יפגשו בפרוסת לחם טריה וחמימה...

 

אני מזמינה אתכם לסדנה בה נלמד להכין לחמים,

מקמחים מלאים בטחינת יד באבן ריחיים,

והמון ממרחים נהדרים...

 אז בואו ללמוד ולאכול יחד.

מהסדנא הזו לא תצאו בידיים ריקות –

מלבד המתכונים שאתן לכם, תקבלו 2 ככרות לחם אישיות

ומחמצת להכנת לחם ביתי - אותה אלמד אתכם להאכיל כך שתוכלו להשתמש בה גם בעוד 20 שנה :)

 

הסדנאות הבאות בתאריכים:

יום שלישי 13.9 בין השעות 18:30-21:30

יום שישי 20.11 בין השעות 11:00-14:00


לחצו כאן והצטרפו


הקורס המלא- חלק ראשון - מחזור חדש החודש!

הקורס כולל 8 מפגשים:

ב- 4 מפגשים הראשונים, נכיר את עולם הרו-פוד מקרוב.

לאחריהם יתקיימו 4 מפגשים נוספים,

בהם נעמיק את ההיכרות עם חומרי הגלם והמרכיבים שלו.

 

בכל מפגש נלמד להכין ארוחה מלאה,

מזינה, בריאה, פשוטה להכנה וכמובן – טעימה במיוחד.

 

נכין ארוחות בוקר מגוונות, רטבים מיוחדים לסלטים, מנות עיקריות, קינוחים ועוד...

במפגשים נדגים כל מנה וכמובן – נחלק מתכונים.

הכל טבעוני לגמרי, ללא חומרים מעובדים וללא סוכר, ביצים או מוצרי חלב.

 

פרטים על המפגשים הבאים בקרוב.

פה אפשר להשאיר פרטים כדי להצטרף

שלום, אני ענת דרור,

ואני מזמינה אתכם להשבות בקסם של עולם ה"רו-פוד"

מי שלא פגש את ענת יתקשה להתרשם מהמילים לבדן.

כי מעבר למומחיות שלה, לידע הרחב, ליצירתיות ולגישה המכילה,

שלא כופה על אף אחד שינוי דרמטי;

ומעבר לתחושת השליחות שקורנת ממנה בהפצת בריאות בעולם, באמצעות תזונה כזו או אחרת;

המיוחד בענת, בעיניי, הוא הטוב שנשקף מעיניה, החיוך האימהי כמעט, הרגישות, הסבלנות לכל השאלות הסקפטיות,ההתעניינות האמיתית – "טעים לך?"

כמו ציפור שמאכילה את גוזליה, כשחשוב לה להכניס בכל ביס, לא רק רכיבים בריאים, אלא הרבה אור.

ענת יקרה, את אור אחד גדול ואם להתפתח, לגדול וללמוד, אז לצידך.

תודה על סדנת מבוא מרתקת.

מיטל דובדבני, יועצת NLP לאנשים פרטיים ובתי עסק

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.